Bursa locurilor de muncă ,,Și noi avem dreptul la muncă!” 28.10.2015 – Oradea – Casa de Cultură a Sindicatelor

Agenţia de Consultanţă şi Afaceri Română  organizează în data de 28.10.2015,  Bursa locurilor de muncă, în cadrul proiectului ,,Și noi avem dreptul la muncă!” – POSDRU/165/6.2/S/143094,  între orele 09.00-17.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

Știm că oamenii sunt principala resursă strategică și reprezintă una din cele mai importante investiţii ale oricărei companii, instituții sau organizaţii. La acest eveniment vor participa persoane cu pregătiri diverse, din rândul cărora angajatorii vor putea recruta viitorii angajaţi, care să aducă un plus de valoare companiei/instituției/organizaţiei pe care o reprezintă. Participarea la eveniment, atât pentru companii cât și pentru vizitatori, este gratuită, iar Agenţia de Consultanţă şi Afaceri Română  va pune la dispoziţia expozanților toată logistica necesară,  astfel încât ofertele de muncă să fie cât mai bine prezentate iar interacţiunea cu potenţialii angajaţi să se realizeze la cele mai înalte standarde. Vizitatorii vor putea alege dintr-o paletă largă de poziții deschise, potrivite pentru toate nivelele de experiență, în diferite departamente.

Companiile interesate să participe la Bursa locurilor de muncă, ținând cont de faptul că numărul de expozanți este limitat la 30, sunt invitate să confirme participarea cât mai curând posibil completând  formularul on-line de înscriere https://goo.gl/UyNtCL  sau  la datele de contact  ale organizației noastre.