Toamna aceasta se numără job-urile la Bursa locurilor de muncă ,,Acces pentru toți’’ 22.10.2015 – Cluj-Napoca – Casa de Cultură a Studenților

30 de companii recrutează  la Cluj, joi, 22 octombrie 2015, la Bursa Locurilor de Muncă ,,Acces pentru toți” . Oportunități de carieră, joburi deschise atât pentru profesioniști, cât și pentru persoane entry-level sau fără experiență, pentru cei care își doresc un loc de muncă mai bun sau vor sa facă o schimbare. Toți cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați la Casa de Cultură a Studenților din Cluj- Napoca , între orele 09.00-17.00, să își  găsească job-ul care li se potrivește.

Bursa locurilor de muncă ,,Acces pentru toți’’ este organizată de Agenţia de Consultanţă şi Afaceri Română , în cadrul proiectului ,,Workcall’’ POSDRU/165/6.2/S/143219.  La acest eveniment vor participa persoane cu pregătiri diverse, din rândul cărora angajatorii vor putea recruta viitorii angajaţi, care să aducă un plus de valoare companiei/instituției/organizaţiei pe care o reprezintă. Participarea la eveniment, atât pentru companii cât și pentru vizitatori, este gratuită,  iar în cadrul bursei, participanții pot interacționa cu unii dintre cei mai doriți angajatori, fiind prezente companii cu domenii de activitate variate precum Bosch, Sykes Enterprises, Cora sau Fujikura Automotive.

 Companiile interesate să participe la Bursa locurilor de muncă ,,Acces pentru toți’’, ținând cont de faptul că numărul de expozanți este limitat la 30, sunt invitate să confirme participare  la datele de contact  ale organizației noastre.

 

 

Informații suplimentare: Agenția de Consultanță și Afaceri Română

Telefon: 0725.359.867, 0364.435.213, Fax: 0364. 435.372. Email: office@acar-eu.ro

Centrul de Incluziune Sociala Turda – Str. P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 23

Persoana de contact: Paula Pârlog – Asistent Relații Publice

www.acar-eu.ro