Vrei să te angajezi ? Ia cu tine CV-ul și vino la Bursa locurilor de muncă ,,Acces pentru toți’’

30 de companii recrutează  la Cluj, joi, 22 octombrie 2015, la Bursa Locurilor de Muncă ,,Acces pentru toți” . Participarea la eveniment este gratuită  iar în cadrul bursei participanții pot interacționa cu unii dintre cei mai doriți angajatori, fiind prezente companii cu domenii de activitate variate precum Bosch, Sykes Enterprises, Cora, Fujikura Automotive, RCS&RDS, Auchan, Lugera The People Republic sau  Adecco.

Oportunități de carieră, joburi deschise atât pentru profesioniști, cât și pentru persoane entry-level sau fără experiență, pentru cei care își doresc un loc de muncă mai bun sau vor sa facă o schimbare. Toți cei care sunt în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați la Casa de Cultură a Studenților din Cluj- Napoca , între orele 09.00-17.00, să își  găsească job-ul care li se potrivește.

Vizitatorii vor putea alege dintr-o paletă largă de poziții deschise, potrivite pentru toate nivelele de experiență, în diferite departamente. Accesul este gratuit si nu sunt limite de vârstă sau experiență profesională, evenimentul fiind dedicat tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc muncă.

 

 

Informații suplimentare: Agenția de Consultanță și Afaceri Română

Telefon: 0725.359.867, 0364.435.213, Fax: 0364. 435.372. Email: office@acar-eu.ro

Centrul de Incluziune Sociala Turda – Str. P-ța 1 Decembrie 1918, nr. 23