Workshop ,, Noi tehnici și metode de consiliere și informare – Schimb de bune practici’’ organizat în cadrul proiectului ,,Și noi avem dreptul la muncă! ”

Agenția de Consultanță și Afaceri Română – ACAR a organizat în cadrul proiectului ,,Și noi avem dreptul la muncă!”, POSDRU/165/6.2/S/143094, workshop-ul ’’Noi tehnici și metode de consiliere și informare – Schimb de bune practici’’, pe parcursul a două zile, 09 – 10 iulie 2015, în orașul Baia Sprie, judeţul Maramureș.

Workshop-ul ’’Noi tehnici și metode de consiliere și informare – Schimb de bune practici’’ a avut ca obiectiv realizarea unui schimb eficient de bune practici între consilieri și reprezentanți ai instituțiilor publice și ONG-urilor în vederea identificării de noi tehnici şi metode de consiliere şi informare, care să sprijine grupurile vulnerabile în scopul unei mai bune orientări profesionale a acestora pe piaţa muncii.

Integrarea socio-profesională a grupurilor vulnerabile și dezvoltarea metodelor de informare și consiliere au reprezentat câteva dintre temele ce au fost abordate în cadrul evenimentului. Workshop-ul ’’Noi tehnici și metode de consiliere și informare – Schimb de bune practici’’ a constituit un adevărat forum de prezentare și dezbatere a celor mai bune tehnici şi metode de consiliere şi informare reunind reprezentanţi ai instituţiilor publice și organizaţiilor neguvernamentale, experţi și consilieri. Activitățile din cadrul workshop-ului vor avea ca rezultat final îmbunătățirea serviciilor de sprijinire a grupurilor vulnerabile.